Pachet de 4 milioane €!

FC Bruges şi FC Nurnberg oferă cîte 2 milioane de euro pentru Bud şi Deac. Cei mai promiţători jucători ai “vişiniilor” sînt singurii care au oferte concrete de transfer

După numai 6 luni petrecute la Cluj, Cristi Bud (25 de ani) ar putea părăsi trupa lui Mandorlini în vară! Belgienii de la FC Bruges s-au interesat deja de atacant, care a făcut senzaţie în retur, şi au înaintat o ofertă de 2 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Bud în “Oraşul de ciocolată”. Atacantul se gîndeşte la un transfer în străinătate, însă numai după ce îşi va îndeplini visul de-a juca în Liga Campionilor cu CFR. “Deocamdată mă gîndesc la un nou event cu CFR Cluj. Îmi doresc foarte mult să joc în Liga Campionilor, este competiţia pentru care rîvneşte orice jucător. Îmi propun să mă lupt la titlul de golgeter, ştiu că sună îndrăzneţ, însă mă voi lupta pentru acest trofeu”, a spus Cristi Bud, care s-a logodit recent cu handbalista Oltchimului, Gabriela Szucs.
Pleacă şi “fratele” Deac?
CFR s-ar putea despărţi şi de Ciprian Deac, cel mai bun prieten al lui Bud. Internaţionalul român se află în vizorul nemţilor de la FC Nurnberg. Echipa din Bundesliga este dispusă să plătească şi ea 2 milioane de euro pentru transferul lui Deac. Totuşi, Mandorlini vrea să mizeze pe Deac şi Bud şi în Liga Campionilor, CFR fiind dispusă să negocieze un posibil transfer abia din iarnă.

“Am citit că CFR vrea să-l ia pe Bjelanovici. Concurenţa e binevenită şi îi vom primi pe toţi jucătorii noi cu braţele deschise”

“Nu mă impresionează transferurile echipelor din Capitală. Tot CFR-ul va lua eventul şi la anul”
Cristi Bud, atacant CFR Cluj

800.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru transferul lui Bud de la Gaz Metan Mediaş
7 goluri a marcat Cristi Bud pentru CFR Cluj în Liga 1, în 15 partide disputate
Inspirat de Messi
Cristi Bud a mărturisit că cel mai bine se simte în teren, cînd poartă acelaşi model de ghete, Adidas F50, precum starul Barcelonei, Leo Messi. “Aceleaşi ghete le-am purtat şi în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, cînd am reuşit să marchez şi apoi am sărbătorit titlul”, a spus amuzat Bud.

A sosit Kivuvu
Angolezu Dominique Kivuvu (22 de ani), ultima achiziţie a lui Mandorlini, a sosit aseară la Cluj, împreună cu fundaşul Ionuţ Rada, transferat şi el în această vară. Tot, aseară tîrziu au sosit şi portughezii Cadu, Dani şi Nuno Claro. Brazilianul Alcantara a avut o problemă cu paşaportul în ţara natală şi va întîrzia cîteva zile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s