Iron Maiden la Cluj-Napoca – anul perfect pentru CFR 1907 Cluj

Iron Maiden la Cluj-Napoca – anul perfect pentru CFR 1907 Cluj

Finanţatorul CFR 1907 Cluj, Arpad Paszkany, şi-a respectat promisiunea făcută acum un an prin aducerea trupei Iron Maiden la Cluj-Napoca, în 15 august, în cadrul unui eveniment prezentat de campioana României la fotbal.

“Nu-mi place să vorbesc şi să mă laud cu ceva ce nu eram sigur, dar iată că am reuşit şi astăzi am făcut anunţul oficial. Am vrut să fie o surpriză pentru toţi clujenii şi nu numai. Mai sunt trupe de muzică uşoară care vin şi pleacă, dar Iron Maiden a făcut cinste muzicii ani la rând. Sunt foarte bucuros că am reuşit să aducem această trupă la Cluj şi în România”, a declarat Paszkany.

Show-ul va avea loc pe 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR 1907 Cluj şi organizat de Imagistica şi Iconică.

“Data trecută, când am fost în România, în cadrul turneului din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienţă fantastică şi ne-am dorit foarte tare să revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atât mai mare cu cât este vorba despre Transilvania, o zonă cu o istorie deosebită! De atfel, suntem convinşi că fanii noştri ştiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poartă acest nume şi abia aşteptăm să cântăm în sfârşit în Transilvania!”, a declarat Steve Harris, basistul şi membru fondator al trupei.

Iron Maiden revine vara aceasta în România în cadrul turneului mondial “The Final Frontier”, turneu ce anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume, primul material discografic de studio Iron Maiden după o pauză de aproape patru ani.

“The Final Frontier” va fi cel de-al 15-lea material de studio Iron Maiden. Lansarea oficială a albumului va coincide cu prima parte a turneului, ce va începe în iunie, cu o serie de show-uri în America de Nord. Turneul “The Final Frontier” va include şi apariţii speciale în cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, printre care Wacken, în Germania, şi Sziget, în Ungaria, precum şi numeroase alte concerte de stadion, urmând să continue şi în 2011.

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai puţin de 14 albume, vândute în aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum “The Trooper”, “Flight of Icarus”, “Where Eagles Dare”, “To Tame A Land”, “Wasted Years”, “Bring Your Daughter… to the Slaughter”, “Afraid to Shoot Strangers”, “Wasting Love” au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai longevive şi influente trupe de heavy metal din întreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain.

Biletele pentru concertul care va avea loc la Cluj-Napoca vor fi disponibile începând cu 24 mai, ora 12.00, pe site-ul Servus Cluj.

Advertisements

2 thoughts on “Iron Maiden la Cluj-Napoca – anul perfect pentru CFR 1907 Cluj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s