“Vişiniii” şi-au schimbat politica de transferuri » CFRCLUJ.RO

După ce l-au luat pe Hora şi negociază pentru transferul lui Andrei Mureşan, campioana e aproape să aducă un nou jucător român, internaţionalul Ionuţ Mazilu
Atacantul lui Dnepr Dnepropetrovsk, Ionuţ Mazilu (28 de ani), ar putea ajunge sub formă de împrumut în Gruia. CFR caută să se întărească în toate compartimentele şi urmăreşte în special jucători români. Şefii din Gruia sînt convinşi că nu va mai trece mult timp pînă cînd FRF va introduce în regulament o prevedere care va obliga cluburile din Liga 1 să folosească un anumit număr de jucători români în primul unsprezece.
Mazilu a fost dorit în Gruia şi în 2009, însă atunci jucătorul a preferat să rămînă în Ucraina, fiind împrumutat pentru şase luni la Arsenal Kiev. Clujenii vor să forţeze din nou pista Mazilu, în condiţiile în care atacantul nu pare a intra în planurile de viitor ale celor de la Dnepr. Oficialii “vişiniilor” aşteaptă încheierea stagiului Naţionalei din Austria, pentru a relua negocierile cu fostul atacant al Sportului.
Mazilu a jucat pentru reprezentativa României în amicalele cu Ucraina şi Macedonia f GSP

13 goluri a marcat Mazilu în 38 de meciuri în tricoul lui Arsenal Kiev
10 jucători români are CFR în lot după transferul lui Ioan Hora

Joacă în Supercupă cu Urziceni
Iuliu Mureşan a dezvăluit ieri că pe 18 iunie, în Comitetul Executiv al FRF, se va opera o modificare în regulament, care va face posibilă disputarea Supercupei în deschiderea acestui sezon. “Vom juca pe 18 iulie cu Unirea Urziceni, în Gruia. De acum înainte, dacă o echipă face eventul, cum a fost cazul nostru, va juca în Supercupă pe teren propriu, împotriva celor care au ieşit pe locul al doilea în Liga 1”, a spus Mureşan.

Juniorii “A”, calificaţi în finală
Echipa de juniori republicani “A”, antrenată de Gheorghe Vasile, s-a calificat în finala turneului naţional, după ce a trecut cu 2-0 în meciul retur disputat ieri la Cluj, de Viitorul Constanţa, echipa patronată de Gheorghe Hagi. “Pe Sergiu Negruţ îl văd făcînd pasul spre echipa mare. Chiar intenţionăm să luăm în cantonamentul din Austria 2-3 juniori, unul dintre aceştia fiind şi portarul Tiut”, a spus Mureşan, care a urmărit partida alături de Hagi. Pentru clujeni au marcat Buş şi Negruţ. “Vişiniii” vor disputa finala cu ACU Arad, pe 9 iunie.

Advertisements

One thought on ““Vişiniii” şi-au schimbat politica de transferuri » CFRCLUJ.RO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s