Nou-promovata Cesena trage de Andrea Mandorlini

Antrenorul clujenilor vrea să rămînă la Cluj. E a doua oară cînd italianul ignoră o ofertă din Peninsulă, după ce în iarnă a spus nu Padovei.
Succesul lui Andrea Mandorlini, în România, nu a rămas fără ecou în Italia. Antrenorul care a făcut eventul cu CFR Cluj este în pole-position pentru a prelua Cesena, echipă nou- promovată în Serie A. Italienii scriu că principalul de la Cesena, Pierpaolo Bisoli, va semna cu Cagliari, astfel că gruparea “cailor de mare” trebuie să găsească rapid un înlocuitor. Numele lui Andrea Mandorlini s-a vehiculat intens în ultimele zile. Totuşi, Mandorlini nu pare tentat să revină în Italia. După ce a declinat oferta Padovei, în iarnă, antrenorul e înclinat să refuze din nou. Contractul său cu CFR a fost prelungit imediat după cîştigarea campionatului, iar Andrea e încîntat de perspectiva de a sta pe banca “vişiniilor” în Champions League. “Am făcut deja programul pentru pregătirea de vară, strategia de transferuri şi tot ce ţine de echipă. Mă gîndesc numai la CFR Cluj şi la viitoarele provocări cu această echipă”, a spus Mandorlini.
 Salariu fabulos pentru Liga 1
Napoli e gata să-l cedeze pe mijlocaşul Roberto De Zerbi (31 de ani) la Cluj. Preşedintele Iuliu Mureşan se află în Italia unde negociază transferul jucătorului. Dacă gruparea din Serie A e dispusă să-l cedeze pe mijlocaş fără mari pretenţii financiare, problemele au intervenit cînd s-a luat în discuţie contractul lui De Zerbi la CFR. Acesta cere cel puţin 400.000 de euro pe sezon pentru a semna. De Zerbi cîştigă la Napoli 700.000 de euro pe stagiune.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s